/>

FAM.BH.AVD.0-3 år

Vår barnehage er en 4 avdelings barnehage som har småbarnsavdeling med barn 0-3 år og 2 avdelinger med barn 3-6 år i Stangeveien, og i tillegg en 0-3 års avdeling i vår familiebarnehage i Enerhaugvegen - noen kvartaler ovenfor Stangeveien. Barnehagen er en privat montessoribarnehage som kombinerer montessoripedagogikken med andre typiske, norske pedagogiske prinsipper.

Barnehagen har totalt 53 plasser. 

Barnehagen vår er i Rollsløkken skolekrets, men barnehagen tar inn barn fra hele kommunen og omkringliggende kommuner. 

Barnehagen legger vekt på god fysisk aktivitet for store og små, og har mye utelek hver dag, turer og eget svømmebasseng i barnehagen.

Vår familiebarnehageavdeling er en av barnehagens småbarnsavdelinger, og holder til i et eget, koselig lite hus i Enerhaugvn.8, et steinkast fra gamle CC-Mart'n - 5 minutters gåtur fra hovedbasen i Stangeveien. Denne avdelingen startet opp så tidlig som i 1995. Avdelingen har et oppgradert og koselig lekeområde og bygget er blitt godt renovert.

Avdelingen har 9 plasser for barn 0-3 år, og passer perfekt for de minste barna som starter i barnehage meget godt. Det er en liten avdeling, få barn, et oversiktlig og trygt og godt miljø og en liten og stabil personalstab med god erfaring.

Dagsrytme:

0715. Barnehagen åpner

0715-0845. Frokost

0830-1100. Aktiviteter på avdeling / utelek (etter årstid)

1100. Lunsj

1130-1400. Soving etter avtale med foreldre. Tas opp etter ønske fra dere foreldre

1400  Ettermiddagsmåltid

1430-1630. Utelek / aktiviteter på avdeling (etter årstid)

1630. Barnehagen stenger

 

Avdelingen har flere avdelings/aktivitetsrom, kjøkken, garderobe, lager, soverom og bad. Ute er det svalgang med takoverbygg til vogner, overbygget uteplass for spising/aktiviteter og et nytt utelekeområde med tilpassede lekeapparater og husker, sand og mye grønt gress om sommeren.

Inne kan barna velge mellom sensorisk materiale, bøker/språkmateriell, kontruksjon, practical life-materiell, lego,formingsmateriell, matter/speil og rekkverk for de minste og en liten sklie. Vi har også musikkhjørne - hvor vi kan ha musikk og bevegelses-økter med barna. Barna er med å ordner til måltider og etter måltider, mater fiskene i akvariumet og kan ellers være med å ta del i de daglige gjøremål i huset - etter barnas alder, lyst og modenhet.