Småbarnsavdelingen 0-3 år

Vår familiebarnehageavdeling er Briskebyen montessori International's småbarnsavdeling, og holder til i et eget, koselig lite hus i Enerhaugvn.8, et steinkast fra CC-Mart'n - 5 minutters gåtur fra hovedbasen i Stangeveien. Denne avdelingen startet opp så tidlig som i 1995. Det siste året har avdelingen fått oppgradert og nytt lekeområde og bygget er blitt godt renovert.

Avdelingen har 9 plasser for barn 0-3 år, og passer de minste barna som starter i barnehage meget godt. Det er en liten avdeling, få barn, et oversiktlig og trygt miljø og en liten og stabil personalstab med god erfaring.

Avdelingen har flere avdelings/aktivitetsrom, kjøkken, garderobe, lager, soverom og bad. Ute er det svalgang med takoverbygg til vogner, overbygget uteplass for spising/aktiviteter og et nytt utelekeområde med tilpassede lekeapparater og husker, sand og mye grønt gress om sommeren.

Inne kan barna velge mellom sensorisk materiale, bøker/språkmateriell, kontruksjon, practical life-materiell, lego,formingsmateriell, matter/speil og rekkverk for de minste og en liten sklie. Vi har også musikkhjørne - hvor vi kan ha musikk og bevegelses-økter med barna. Barna er med å ordner til måltider og etter måltider, mater fiskene i akvariumet og kan ellers være med å ta del i de daglige gjøremål i huset - etter barnas alder, lyst og modenhet.